Терористичний режим Путіна продовжує атакувати українське населення

Кадри російської атаки на мирних жителів Грози: 49 загиблих, серед них дитина

Сьогодні в Україні знову стався акт російського тероризму проти мирного населення, цього разу в селі Гроза, що на Куп'янщині.

Кадри атаки російських терористів на комерційну площу в Костянтинівці
Єва та Михайло: історія двох дітей, убитих росіянами у Костянтинівці

Це село, що на Харківщині, було обстріляно російською ракетою сьогодні вдень о 13:25. місцевий час. Генеральна прокуратура України повідомила, що метою атаки росіян було кафе . Вбито 49 людей, включно з дитиною.

За матеріалами газети Київський незалежний губернатор Олег Синєгубов зазначив, що вбитій дитині було лише 6 років. Крім того, є шестеро осіб, серед яких ще одна дитина. Куп’янськ був окупований російськими загарбниками з 27 лютого по 10 вересня 2022 року. Враховуючи неодноразові невдачі своїх військових сил в Україні, Росія атакує мирне українське населення в рамках терористичної стратегії. , метою якого є зниження стійкості України проти вторгнення.

Ці напади є військовими злочинами та декілька країн, як-от Європейський парламент і Рада Європи, вже звинуватили Росію в тероризмі за її атаки невибіркового характеру проти цивільного населення України та за тортури та вбивства цивільних полонених у цій країні. Тут можна переглянути фотографії нападу опубліковано Генеральною прокуратурою України.

Don't miss the news and content that interest you. Receive the free daily newsletter in your email:

Opina sobre esta entrada:

Debes iniciar sesión para comentar. Pulsa aquí para iniciar sesión. Si aún no te has registrado, pulsa aquí para registrarte.